Laat je hairextensions plaatsen door dé extensions expert van Nederland Sylvia Bruens is dé hair extension expert van Nederland. Hairextensions kun je het beste laten zetten in een kapsalon die gespecialiseerd is in het plaatsen van hair extensions. Doordat wij alle systemen dagelijks plaatsen kunnen wij jou goed adviseren in het kiezen van het system dat het best bij jou past. Kies er ook voor om jouw extensions te laten plaatsen in de salon van Sylvia Bruens In onze salon krijg je garantie op het plaatsen en op de extensions. Je kunt ervoor kiezen voor een volume of een haarverlenging.

Laat je hairextensions plaatsen door dé extensions expert van Nederland

Sylvia Bruens is dé hair extension expert van Nederland. Hairextensions kun je het beste laten zetten in een kapsalon die gespecialiseerd is in het plaatsen van hair extensions. Doordat wij alle systemen dagelijks plaatsen kunnen wij jou goed adviseren in het kiezen van het system dat het best bij jou past.

Kies er ook voor om jouw extensions te laten plaatsen in de salon van Sylvia Bruens

In onze salon krijg je garantie op het plaatsen en op de extensions. Je kunt ervoor kiezen voor een volume of een haarverlenging.

[salon/]