Jenoris Haarverlies Intensieve Behandeling

45,00 excl. BTW

NIEUWE ONTWIKKELING!

  • Triple Action met AnaGain ™
  • Stimuleert de haargroei aan de wortel
  • Verlengt de levenscyclus van haar
  • Herstelt de vitaliteit van het haar volledig
  • 8 weken haarverlies behandeling
  • Verpakking bevat: 8 ampullen van 10 ml
Artikelnummer: JEN-Haarverlies-Intensief Categorie: Tag:

Beschrijving

NIEUWE BEHANDELING TEGEN HAARVERLIES!

Intensieve behandeling tegen haarverlies Triple Action met AnaGain ™. Stimuleert de haargroei aan de wortel, verlengt de levenscyclus van het haar en herstelt de vitaliteit van het haar volledig. Deze drievoudige actiebehandeling voor het dunner worden van haar en haaruitval; 1 stimulerende eiwitproductie in haarcellen, 2 Versterking van de haarzakjes en 3. Verzorging van de hoofdhuid met natuurlijke oliën.
De formulebehandeling van Jenoris bevat AnaGain ™ die de haargroei stimuleert en Pistachio & Borage-oliën die het haar en de hoofdhuid voorzien van essentieel Omega 3-6-9-complex, wat resulteert in een verhoogde haarproliferatie, waardoor de haarlevenscyclus langer wordt en u dikker en voller haar krijgt .

Inhoud van het pakket: 8 ampullen van 10 ml; 1 ampul om één keer per week te gebruiken.

Gebruik voor het beste resultaat Jenoris Hair Loss Shampoo.

Wat maakt JENORIS zo speciaal voor je haar?

De JENORIS-producten brengen de buitengewone kracht van pistache en gaan allemaal over de natuur op zijn best. Verrijkt met pistache en borage oliën als een centrale essentie in alle producten, voedt JENORIS het haar met vitaminen en voorziet het het van Omega 3, 6 en 9. Dit zijn de essentiële vetzuren en niet-vetzuren die van nature door de hoofdhuid worden geproduceerd. Toegepast op haar dat is beschadigd door chemicaliën of hitte, deze exclusieve Omega-formule voedt en verrijkt de haarvezels en herstelt de structuur van de haarschacht. De aminozuren en vitamines van de extra vruchtenoliën bieden ook 100% natuurlijke siliconen die het haar beschermen tegen verdere milieuschade. De speciale blend, exclusief voor JENORIS, garandeert haar met uitzonderlijke glans, vocht en elasticiteit gedurende de dag.
Het Omega-effect regenereert beschadigd en verbrand haar en heeft een diep voedende werking op droog en gekleurd haar. Ervaar de kracht van Pistachio voor jezelf.

Ga naar de bovenkant