Klantenservice

Bestellen

Gemak dient de mens, dus bestellen gaat kinderlijk eenvoudig bij American Dream Extensions via de WebshopMaar uiteraard kunt u ook bestellen per telefoon +31 (0)20 – 4822510 of email info@americandreamextensions.nl.

Indien u een bestelling wilt wijzigen of annuleren, dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen op +31 (0)20 – 4822510. Dan zorgen wij ervoor dat het in orde wordt gemaakt.

Voor het bestellen in onze online winkel heeft u geen account nodig. maar wij hebben wel uw Naam, Adres, Woonplaats, telnr en email nodig, om uw bestelling te kunnen versturen.

Het voordeel van een account is dat u uw historie van al uw bestellingen kunt zien in Mijn Account

Indien u uw gegevens wilt wijzigen log dan in op Mijn Account en voor uw wijzigingen door.

Bezorgen en Afhalen

Voor alle artikelen geldt vóór 16:00 besteld, wordt ook dezelfde dag verstuurd. Dus over het algemeen ontvang je dan de volgende dag je bestelling via onze pakketdienst DPD. Dit geldt niet als je op zaterdag of zondag besteld. Bij het verwerken van uw bestelling ontvangt u een DPD tracking-link, om uw pakketje te volgen.

Indien u een bestelling wenst af te halen in onze winkel, dan kan dat dezelfde dag nog. Onze openingstijden zijn van 10:00 – 18:00. Het adres van onze winkel is: Den Ilp 8 te Den Ilp (bij Amsterdam).

Betalen

MultiSafePay

Rembours betalingen zijn ook mogelijk, oftewel betalen aan pakketbezorger.

AfterPay betalen achteraf

Daarnaast heeft u nu ook de mogelijkheid om achteraf te betalen met AfterPay en Klarna. Zie verder over AfterPay en Klarna op deze pagina.

Indien een betaling niet is goed gegaan, gewijgerd of mislukt, dan adviseren wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen op +31 (0)20 – 4822510. Dan proberen wij samen met u het alsnog op te lossen.

AfterPay betalen achteraf

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Originalsocap.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij originalsocap.nl achteraf betalen tot een bedrag van € 200 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van € 400. Ter goedkeuring van jouw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk jouw bestelling betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen
  • Gespreid Betalen (nog niet in Nederland)

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Garantie

Je kunt bij ons heel gemakkelijk via de site een artikelklacht melden via onze contactpagina, emailen naar info@americandreamextensions.nl, of bellen naar +31 (0)20 – 4822510. Wij nemen u klacht altijd serieus en zullen samen met u voor een passende oplossen zorgen. Wij willen graag onze dienstverlening verbeteren.

Om voor garantie in aanmerking te komen, dient u het betreffende artikel bij American Dream Extensions (Total Hair Academy B.V.) te hebben gekocht. Daarnaast adviseren wij nadrukkelijk om de verzorgende producten vanAmerican Dream Extensions te gebruiken voor uw American Dream hair extensions. Deze producten zijn het beste afgesteld op de hairextensions. Wij geven GEEN garantie op extensions als  u geen aankoopfactuur van Total Hair Academy B.V. kunt overleggen van onze verzorgende American Dream Extensions producten.

Ruilen en Retourneren

Indien je een artikel wenst te ruilen omdat je bijvoorbeeld niet de correcte kleur hebt besteld, dan is dat uiteraard mogelijk binnen 14 dagen. Voorwaarde is wel dat het artikel compleet is en in de originele staat en in de fabrieksverpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat mogen wij jouw aansprakelijk stellen.

Het artikel per aangetekende post retourneren naar Total Hair Academy B.V., Den Ilp 8, 1127PA, Den Ilp en een kopie van de factuur bijvoegen.

Indien u een artikel wenst te retourneren zonder opgaaf van redenen, dan is dat uiteraard mogelijk binnen 14 dagen. Voorwaarde is wel dat het artikel compleet is en in de originele staat en in de fabrieksverpakking. Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat mogen wij u aansprakelijk stellen.

Het artikel per aangetekende post retourneren naar Total Hair Academy B.V., Den Ilp 8, 1127PA, Den Ilp en een kopie van de factuur bijvoegen.

Contact

Contactgegevens American Dream Extensions